Vanilkový sirup MONIN
Vanilkový sirup MONIN
Vanilka z ostrova Madagaskar je uznávaná po celom svete, hlavne pre svoju výnimočnú vôňu a dlhý, tradičný spôsob výroby. Vanilkový kvet sa zbiera po roku pestovania a potom sa na viac ako 6 mesiacov premieňa na lusk.
Vanilka sa často používa v sladkej gastronómii, ale aj v oblasti nápojov a kávy, je tiež skvelým spoločníkom čokolády alebo ovocia.
Vanilkový sirup MONIN a jeho skutočné tóny sviežich vanilkových strukov vám umožnia vytvoriť prekvapivé zvraty. Vaše horúce čokolády, kávy, ľadové latté budú ešte chutnejšie.
Charakteristika
Farba: mierne jantárová
Vôňa: vanilka, ľahká vôňa brandy
Chuť: exotická, vanilková
Balenie: 0,25 l
Použitie: riedenie v pomere 1 diel ku 8 dielom
Zloženie
voda, cukor, prírodná vanilková aróma, koncentrát citrónovej šťavy, konzervant E202, farbivo E150a
Výživové údaje (na 100 ml)
Kalorická hodnota: 1411 kJ / 338 kcal
Tuk: 0 g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 84,5 g; z toho cukry: 83,9 g
Bielkoviny: 0 g
Soľ: 0,03 g
Monin
je francúzska značka, ktorá sa špecializuje na výrobu vysoko kvalitných sirupov, omáčok a iných dochucovadiel pre potravinársky a nápojový priemysel. Spoločnosť bola založená v roku 1912 Georgesom Moninom v Bourges vo Francúzsku.